Om oss

Under 2023 gjorde Södermalms Zoo ett stort steg in i den digitala världen genom att lansera sin webbshop, Ditt Zoo. Med samma hängivenhet och passion för djurens välmående som de visat i sin fysiska butik sedan 2016, strävar de nu efter att erbjuda sina kunder en lika förstklassig service online.

Vi är med Södermalms Zoo, en zoobutik belägen på Södermalm, kända för vårt genuina engagemang för djurens välbefinnande. Du hittar vår butik på Hornsgatan 79, vid Zinkensdamm. I butiken har vi alltid strävat efter att erbjuda allt som dina pälsklädda vänner kan tänkas behöva, och även det lilla extra som hundöl, hundglass och hundpommes för att göra ditt besök minnesvärt.

Trots att de ofta omnämns som en "djuraffär" är Södermalms Zoo noga med att inte sälja levande djur i butiken. Istället fokuserar vi på att tillhandahålla högkvalitativt foder, leksaker och accessoarer som är oumbärliga för att ta hand om våra fyrbenta vänner. Vårt sortiment inkluderar allt från koppel och kattsand till tuggleksaker och pälsvårdsprodukter.

Nu, med lanseringen av Ditt Zoo, kan kunder från olika platser få samma omsorgsfulla service och högkvalitativa produkter som de har kommit att förvänta sig från Södermalms Zoo, direkt hem till sina dörrar. Så oavsett om du är en trogen kund eller en ny besökare, kan du fortsätta att ge dina husdjur det allra bästa genom Ditt Zoo.